mandag den 22. oktober 2012

Et varmt køb?!

Vi går og overvejer at købe Kähler Mano-kopper, men vi vil mest bruge dem til te og kaffe.

Kan de bruges til varme drikke eller bliver de for varme??!

torsdag den 11. oktober 2012

Hundenews!

Er en meget lykkelig kvinde for tiden!

"Så skete det endelig, og hvis alt går efter planen, skal Roxy parres i uge 42, med Cargo, og de små bullere ser dagens lys i løbet af uge 51 "

Det var denne besked jeg fik forleden da jeg fik en mail fra vores opdrætter.

tirsdag den 9. oktober 2012

Nye shoppingmuligheder!

15. oktober åbner en ny Søstrene Grene i Aalborg Storcenter, da de indvier en ny gade - pink gade. Og jeg er en af dem som glæder mig, da jeg synes de har nogle gode ting nogle gange - specielt til de kreative. Og at de åbner i storcentret gør det meget nemmere at komme dertil, da jeg ikke så tit er inde i midtbyen mere efter vi er flyttet i hus.

Mens jeg venter på at butikken åbner kan jeg lige vise jer de seneste køb jeg har gjort af de kære søstre!



mandag den 8. oktober 2012

Ny energi!?

Jeg har haft computeren slukket og gemt væk i lidt over 1 uge. Ikke bevidst og så meget fordi jeg følte for det, men med en masse tanker og frustrationer i kroppen som blev til spændinger og fysiske tegn har jeg bare mest af alt følt for at sidde i hjørnet af sofaen i hyggebukser når arbejdsdagen var overstået og se vejret skifte!

Humøret er blevet meget mørkere i løbet af kortere tid i år. Jeg får ofte en vinterdepression, men i år føles det anderledes - måske fordi det sker før tid eller fordi jeg har været udsat for flere "prøvelser" i år end tidligere?!

Men det hjælper ikke noget at blive siddende i hjørnet, og specielt ikke når kollegaerne bliver syge på stribe og der er interne problemer. Så er der nogle af os som bliver nødt til at møde op og få afdelingen til at køre - i det mindste for patienternes skyld, som jo er formålet med at vi møder på jobbet hver dag!

Min mor holder fødselsdag sidst på måneden og jeg hjælper hende med en del forberedelser - det er straffen for at være den eneste datter med kreative gener :) I kan lige få et sneak peak af farverne og grundtanken :)

Madplan uge 41!

Mandag - Rest fra søndag (Søren er på sejlads)

Tirsdag - Noget med hakket kyllingekød (Søren er på sejlads)

Onsdag - Rest fra tirsdag (Søren er på sejlads)

Torsdag - Simreret med oksekød (Søren er på sejlads)

Fredag - Rest fra torsdag (Søren er på sejlads)

Lørdag - ... ... (Søren kommer hjem fra sejlads)

Søndag - Tarteletter