tirsdag den 29. januar 2013

5 måneder!

Der er i dag 5 måneder til vores bryllupsdag!

Daisypath Wedding tickers

Fantastisk at man kan glæde sig sådan til en fest - vores fest! :)

Jeg har så småt fået indkøbt nogle ting til dagen (kjole og diverse accessories), vi har fået styr på lidt praktiske ting (kirke og fotograf) og vi har forhåbentlig snart styr på feststedet!

Så snart kan jeg vise invitationer mv. frem for jer, så andre evt. kan blive inspireret ;)

mandag den 28. januar 2013

Kærlighed!

Sømanden var blevet lidt bedugget efter min svigerindes svendegilde forleden!

På vej fra bilen til døren har han åbenbart lavet en lille kærlighedserklæring på den forfrosne bil, som stod hjemme i indkørslen - mon den er ment til mig eller bilen?! ;)

Madplan uge 5!

Mandag - Suppe eller yoghurt (Søren er på vagt og jeg har været ved tandlægen og fået endnu mere tandpine!!)

Tirsdag - Suppe eller yoghurt (Søren er på vagt og jeg har med garanti fortsat tandpine)

Onsdag - Pitabrød

Torsdag - Karbonader med grønærter

Fredag - Bøfsandwich

Lørdag - Evt. caféhygge med en veninde og Søren skal hygge med kammerater

Søndag - Hjemmelavet pizza

fredag den 25. januar 2013

En doven weekend!

Vi er alle 3 hjemme her i weekenden og den står på ren hygge og lidt huslige pligter.

Jeg har været hjemme de sidste par dage, efter jeg i tirsdags fik "opereret" en tand ud (ved ikke hvorfor de bruger udtrykket opereret, for der blev sku mest rykket i den?!!!) og i dag var det så Bettemandens tur til at komme til hans Dr. Dyr.

Han har endnu engang fået et blodøre og det skulle så tømmes i dag og derfor skulle han bedøves godt og grundigt, så kroppen næsten bliver helt lam og han bare ligger. Det vænner jeg mig aldrig til - specielt ikke efter hans diskusprolaps, hvor vi var ved at miste ham <3
Heldigt at Sømanden havde fri i dag, så han var der til at holde ham og ikke mindst bære ham sikkert hjem! <3

Så nu står den på lange lure på gulvet med gulvvarme og for mit vedkommende er det hovedet højt hævet og varmepuden på kinden - jeg ligner en som har fået de vildeste tæsk på kæben og konstant går rundt med en kartoffel i munden!


Hvilke planer har i for weekenden?

mandag den 21. januar 2013

Babyboom!

Der er babyboom i vennekredsen - sådan føles det ihvertfald! :)

Så da vi skulle holde nytår med et vennepar, som venter deres første arving om 1½ måned, og et andet vennepar (som heldigvis ikke er hoppet med på bølgen endnu), havde jeg den, i mine øjne, perfekte værtindegave med til anledningen.



Jeg havde købt den fineste ugle af Sanne og jeg var helt trist da uglen skulle pakkes ind og foræres væk. Heldigvis spredte uglen lykke i dens nye hjem - dog ved jeg ikke helt om den bette pige får uglen for sig selv efter at have set den kommende mors begejstring :)



Jeg har lovet Sanne at det klart ikke var sidste gang jeg har købt en ugle af hende. Hun er bare så sød og laver skønne små hækledyr! :)
Og med det babyboom vi står foran i vennekredsen, så er der vist en del anledninger til at få gang i Sannes hæklenåle ;)

Madplan uge 4!

Mandag  - Koteletter med en masse grønt

Tirsdag - Rugbrød/rester (skal have opereret visdomstand ud, så tvivler på jeg er hooked på fast føde)

Onsdag - Rugbrød / rester (tror ikke min tandstatus er bedret)

Torsdag Rugbrød / rester (tror ikke min tandstatus er bedret)

Fredag - Boller i karry

Lørdag - Rest fra lørdag

Søndag - Måske hjem til en af vores forældre :)

Som I kan se er det absolut ikke den mest sindsoprivende madplan vi har strikket sammen i denne uge. 
Men nu kan I se jeg er i live og at det nu forhåbentlig gerne skulle gå fremad med bloggen! :)

søndag den 20. januar 2013

Bryllup - Accessories #1!

Jeg er lige så stille begyndt at købe lidt accessories til brylluppet, og nu hvor jeg har købt kjolen er det vist også helt "lovligt" :)

Jeg købte kjolen for 2 uger siden og det føles stadig mærkeligt, at jeg skulle vælge en (efter hvad føltes som meget lang betænkningstid!!) og så ikke se den igen før til 1 måned før brylluppet!

I får af gode grunde ikke sneak peaks af kjolen :) Men jeg viser gerne de smykker frem, som jeg regner med at skulle have på på dagen!




Armbåndet og øreringe er fra Dyrberg/Kern - øreringene er allerede en ny yndligs, og det er svært at de bare skal ligge i skuffen i deres fine kasse og vente til sommer! :)

Ringen er forlovelsesringen, som fortsat er på min finger (næsten) hver dag, og den skal selvfølgelig også være en del af den store dag! :)
Vi har endnu ikke været ude at se på vielsesringe, men vi har snakket om at vi snart skal ud at lure på hvad der er i butikkerne - specielt da vi har en mistanke om at det bliver svært at finde en ring til Søren, da han har lidt "grov" knogleform på fingrene :/