Vi har været effektive i dag og det skulle selvfølgelig fejres med lidt godt på grillen :)
Jeg marinerede en svinemørbrad i hjemmelavet marinade.
Og tallerkenen kom til at se sådan ud:
Marinaden til svinemørbraden bestod af olie, salt, chili og "All around"-krydderi. Og det blev rigtig godt faktisk :)
Jeg lavede hjemmelavede fritter til. Det er skrællede kartofler (havde de være nye, danske havde vi nok valgt at beholde skrællen på) som er skåret i både og krydret med olie, salt, chili og til sidst lidt pommes-krydderi. De er et sikkert hit herhjemme.
De skal have ca. 30-40 minutter ved 200 grader.
Jeg lavede lidt salat dertil af iceberg, agurk, tomat, majs og salattern.
Og så fik vi Jensens Whiskey-sovs til :)
Resten af aftenen står nu bare på hygge og afslapning :)
Håber I andre har nydt lørdagen, inden helligdagene rammer igen fra imorgen :)
2 kommentarer:
Det ser godt ud - og grillet mørbrad er altid et hit :-)
Mange hilsner
Birthe
Tak Birthe :)
Mørbrad er nemlig altid et hit - jeg elsker det fyldt med alt muligt i ovnen eller med en simpel marinade på grillen om sommeren :)
Send en kommentar