lørdag den 23. april 2011

Gang i grillen

Vi har været effektive i dag og det skulle selvfølgelig fejres med lidt godt på grillen :)

Jeg marinerede en svinemørbrad i hjemmelavet marinade.

Og tallerkenen kom til at se sådan ud:

Marinaden til svinemørbraden bestod af olie, salt, chili og "All around"-krydderi. Og det blev rigtig godt faktisk :)

Jeg lavede hjemmelavede fritter til. Det er skrællede kartofler (havde de være nye, danske havde vi nok valgt at beholde skrællen på) som er skåret i både og krydret med olie, salt, chili og til sidst lidt pommes-krydderi. De er et sikkert hit herhjemme.
De skal have ca. 30-40 minutter ved 200 grader.

Jeg lavede lidt salat dertil af iceberg, agurk, tomat, majs og salattern.
Og så fik vi Jensens Whiskey-sovs til :)

Resten af aftenen står nu bare på hygge og afslapning :)

Håber I andre har nydt lørdagen, inden helligdagene rammer igen fra imorgen :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det ser godt ud - og grillet mørbrad er altid et hit :-)

Mange hilsner
Birthe

Malene uden R sagde ...

Tak Birthe :)

Mørbrad er nemlig altid et hit - jeg elsker det fyldt med alt muligt i ovnen eller med en simpel marinade på grillen om sommeren :)