Mandag - Medisterpølse med kartofler og sovs
Tirsdag - Koteletter - evt. i fad
Onsdag - Frisk fisk
Torsdag - Millionbøf med spaghetti
Fredag - Hamburgerryg med kartofler, grøntsager og hvid sovs
Lørdag - Er til brunch ved en kollega så bare et eller andet nemt
Søndag - Pizza - evt. bestiller vi udefra
Jeg har brug for jeres kreative hjerner! :)
Jeg havde tænkt at lave fiskefiletter i ovnen (evt. rullet sammen) og så med ris og en form for sovs til. Men hvilken sovs? Og hvor længe skal sådan en "fiskerulle" have i ovnen? :)
3 kommentarer:
Hvad med persillesovs til? Ellers synes jeg det lyder lækkert det hele :)
Kan ikke hjælpe med fiskens tid i ovnen desværre?
Da jeg nævnte menuen for Søren så han ikke videre begejstret ud for mit forslag. Så det bliver vist bare til panerede fiskefiletter igen :) Og der skal selvfølgelig persillesovs til :)
Ellers en lækker tomatsauce - hvadenten det er rullerne, eller fiskefiletter :)
Send en kommentar