Vi fik her til aften koteletter i fad, og da jeg ikke kan finde opskriften jeg har lavet tidligere herinde, så får I den lige igen! :)
Jeg mener, at opskriften er fra Arla.
Antal: Til 2 personer
Tilberedningstid: 15 minutter
Bagetid: 20 minutter ved 200 grader
Ingredienser:
4 svinekoteletter
2 dåser hakkede tomater
3-4 gulerødder
Champignoner
1 hakket løg
1 pakke bacon i tern
1 fed hvidløg
1 spsk hvedemel
1½ dl fløde
Ærter
Salt + peber
Koteletterne brunes i ca. 1 minut på hver side på panden. De lægges i et fad og drysses med salt og peber.
Løg, hvidløg og bacon svitses på panden. Champignon og gulerødder skæres i stykker og tilsættes på panden.
Mel og fløde blandes i en meljævner og hældes i panden. Tilsæt tomaterne og ærter til panden.
Lad sovsen koge nogle minutter. Sovsen hældes over koteletterne og det hele steges i ovnen.
Vi fik fuldkornsris dertil og det smager altid så mums og er jo rigtig simpelt og hurtigt at lave. :) Og så er det jo skønt at der er rester til aftensmaden i morgen, nu hvor Søren har taget en ekstra weekendvagt fredag og lørdag :) Så jeg pakkede det fint i en lille foliebakke med en lille besked til mig selv! :)
3 kommentarer:
Mmmm, ELSKER koteletter i fad på alle måder :)
Årh, det ser godt ud :)
Trine - Ja, det er også god, gammeldaws mad som jo egentlig er super nemt, da det mest passer sig selv! :)
Miss Mocca - Velkommen til. Og tak! :)
Send en kommentar