mandag den 23. januar 2012

Grønærter!

Her til aften har jeg bakset en omgang stuvede grønærter sammen!


Det lyder meget gammeldags men smager virkelig godt! Og så er det jo lavet på ingen tid!

Ingredienser:
2 mellem gulerødder
Ca. 2½ dl optøede ærter
Opbagt hvid sovs

Gulerødderne skrælles og skæres i små stykker. De koges i letsaltet vand i 5 minutter.
Herefter kommes ærterne i gryden og koger i 2-3 minutter sammen med gulerødderne.
Du kan evt. smage på gulerødderne og ærterne i løbet af kogningen, for at vurdere om du synes de er kogte tilpas.
Herefter hældes grøntsagerne op i en si og vandet kan evt. bruges til den opbagte hvide sovs!
Når sovsen er lavet vendes grøntsagerne heri og varmes let igennem.


Vi fik karbonader dertil - mmmmmh skøn mormormad! :)

Ingen kommentarer: