Jeg har været lidt i køkkenet i dag og lave pølsehorn og bage lidt godt til jeg får besøg af en veninde i morgen eftermiddag!
Opskriften på pølsehornene er fra "Amo - Den Store Bagebog 2".
Antal: 24 stk.
Bagetid: Ca. 10 minutter ved 250 grader.
Ingredienser:
150 gram smeltet smør
2½ dl mælk
75 gram gær
1 tsk. salt
1 spsk sukker
500 gram hvedemel
12 pølser - 24 halve pølser
Ketchup
1 æg
Smørret smeltes og mælken tilsættes. Det stille til afkøling.
Gæren smuldres og salten hældes over så det opløses. Sukker tilsættes.
Melet og smørblandingen tilsættes lidt efter lidt og dejen røres godt sammen, til den er glat.
Dejen deles i 3 dele og hviler i et par minutter.
Hver del rulles ud til en cirkel, som skæres ud i 8 trekanter.
Der sættes en klat ketchup på hver trekant og en halv pølse, og dejen rulles nu sammen til et horn.
Pølsehornene hæver i 20 minutter og pensles med et sammenpisket æg.
Jeg er sikker på at disse pølsehorn falder i god jord ved Søren, når han kommer hjem fra kursus og vagt i morgen :) Det er skønt med lidt nemt og nyt til madpakken! :)
Og så var det heller ikke så dårligt, at aftensmaden var lidt nem i dag, da den nemlig bestod af et par af disse pølsehorn!
Og så har Kenzo ligget her det meste af dagen - måske ventede han på sin farmand. Men han kommer først hjem i morgen eftermiddag! :(
2 kommentarer:
MÅMS! Ser bare godt ud :)
Trine - De smager heldigvis også som måms! :) Og så er opskriften virkelig nem. Så skønt når det hele bare flasker sig :)
Send en kommentar