torsdag den 24. april 2014

Følelsen af ikke at være glad!

Jeg har længe overvejet at skrive dette indlæg. Det som har holdt mig tilbage var jeres tanker om mig. Tankerne om at man "skal" vise alt fra den bedste side (sådan oplever jeg nogle bloggere blogger) og altid have noget spændende og nyt at fortælle.

Jeg lever langt fra med ene af dage fra deres bedste side og jeg har langt fra noget nyt og spændende flere gange om ugen.

Da jeg startede med at blogge kunne jeg nogle gange begynde et indlæg med at beklage for min mangel på indlæg og skrive side op og side ned om undskyldninger mv.
Men dette er jeg stoppet med for længe siden - for hvem snyder jeg ved at skrive dette? Det er jo egentlig kun mig selv!

Så for at være ærlig overfor jer alle sammen, så har jeg det elendigt for tiden. Jeg har fået diagnosticeret en depression, som gør at mit liv har været helt uoverskueligt i alt for lang tid. Jeg går fortsat sygemeldt, efter jeg blev opereret tilbage i oktober sidste år. Jeg er egentlig kommet mig over operationen, men forskellige faktorer har udløst en depression, blandet med stress i forbindelse med mit arbejde.
Jeg har først fået psykologhjælp for omkring 2 måneder siden, da min rådgiver i jobcentret trådte til og tog mig med til lægen, så der er fortsat en lang vej foran, før jeg (forhåbentlig) kan blive rigtig glad igen.

Jeg synes det er skønt at få lettet mit hjerte lidt, og jeg håber på at lysten til at blogge kommer stille og roligt.

2 kommentarer:

Mit element sagde ...

Kære Malene

Hvorfor har jeg først læst dette indlæg nu?
...Det er åbenbart gået min næse forbi at du går og kæmper med en dum dum sygdom/diagnose.

Hvordan mon du har det idag?
Er du startet stille og roligt op på job?

Tanker fra
// Rikke //
MIT ELEMENT
(tidligere cupcake-stylisten)

Malene uden R sagde ...

Tak for dine søde tanker, Rikke!
Jeg er startet op på jobbet igen og er faktisk også oppe på fuld tid igen nu. Det er stadig hårdt og jeg er slet ikke ovenpå, men som sygemeldt bliver man desværre presset lidt fra forskellige sider nu til dags :(

Jeg håber du stadig er hængende her på bloggen - for jeg håber at kunne bringe lidt mere liv i den end der har været de sidste par måneder.