fredag den 28. september 2012

Pip!

Mens regnen langsomt daler har jeg tændt en masse stearinlys i hele huset og trækker inden længe i hygge-/natbukserne og laver lidt hyggeligt mad.

Det er ikke meget I hører til mig for tiden, men med en Sømand, som igen er på sejlads langt hjemmefra, og en hverdag som skal køre bare sådan nogenlunde bl.a. med kollegaer som ikke gider at lave deres arbejde, så er det bare svært at få tiden og ikke mindst tankerne til at løbe rundt!

Så jeg har ikke gjort så meget i bloggen og får heller ikke tid til det i weekenden - men håber snart tågen på øverste etage letter, så jeg kan nyde dette frirum igen :)

Jeg tilbringer endnu engang weekenden med bettemanden - så I skal da ikke snydes for et billede af ham fra forleden, hvor jeg hev ham i badekaret (tag jer ikke af mit skønne ansigtsudtryk) :)

3 kommentarer:

Anne sagde ...

Jeg håber snart der falder lidt ro ind hos dig, Malene :)
For når travlheden presser på, så bliver man nød til at skære fra nogle steder, og så er bloggen ikke altid det mest vigtige :)
Kender det udmærket godt fra mig selv af :)

Håber du kan få en stille og rolig aften og en dejlig weeekend..

Riks sagde ...

Det er ærgeligt at skulle bruge sine kræfter på kolleger som ikke laver deres arbejde...de burde jo skamme sig! :0/
Så håber (og tror jeg) at den lille yndige våde vuffer kan gøre dig i bedre humør, når ham sømanden er ude at se på havet....God weekend og kom snart igen ;0)

Malene uden R sagde ...

Anne - Ja, bloggen bliver mere og mere skåret væk fra min hverdag i disse dage. Man kan bare ikke klare alt og være overskudskvinde :)

Rikke - Kenzo kan altid få mig i godt humør - ihvertfald når han opfører sig som jeg beder ham om :)
Det er desværre en rigtig kvindearbejdsplads jeg er på og der går meget hønsegård i den for tiden - absolut ikke det man har brug for!