søndag den 25. august 2013

Bryllup - Min morgen!

Min søster havde overnattet ved mig og stod derfor for en del praktiske ting på dagen. Hun klarede fx morgenmaden, hundeluftningen, at sætte flag ud på vejen (vi flager på fødselsdage og specielle anledninger), tage billeder og en masse andre ting.
Det var så skønt at hun kunne gøre alt dette, for så kunne jeg stille og roligt nyde morgenen og vågne helt op, inden min frisør kom kl. 9 (!!).


Der kom desværre den forhindring i vejen for os, at den nabo som skulle have passet Kenzo, har en søn som blev indlagt om fredagen. Men heldigvis tilbød en anden nabo at lufte ham, men da de skulle i byen det meste af lørdagen, betød det at han skulle blive i huset mens vi alle blev gjort klar og også efter vi kørte. Men det var faktisk slet ikke noget problem, selvom han da en enkelt gang eller to endte med at få en køretur på slæbet, da jeg var kommet i kjolen - men det var kun med til at lette på smilebåndet :)


Min svigerfar og hans kone havde sørget for min håropsætning og make up, så deres nabo kom op til mig kl. 9 og gik i gang. Hun skulle også sætte min søsters hår, så derfor gik vi igang i god tid, og havde virkelig god tid til at hyggesnakke, pjatte og stresse lidt over vejret. Efter håret var sat og make up'en var lagt, så skulle jeg lige hjælpe min mor og søster i tøjet, før det blev min egen tur. (og derefter havde vi ikke lige fokus på at få taget billeder, så min egen billedstorm stopper derfor her :) )
Min kjole skulle heldigvis ikke over hovedet, så vi tog det alle meget roligt, og da jeg var kommet i kjolen og den sad som den skulle, så satte frisøren sløret på, og sikrede sig at det hele var som det skulle.


Og pludselig forsvandt alle folkene i huset. Frisøren var færdig og kørte afsted, og min mor kørte op i kirken i god tid, for at få styr på de sidste ting, hvis der skulle være nogle løse ender.

Vi bor kun ½ minuts kørsel fra kirken, så vi kunne ikke køre i så god tid, så kl. 13.50 sagde jeg farvel til Bettemanden og lukkede døren derhjemme. Jeg blev bakset ind i mine forældres bil sammen med min stedfar og søster, og så satte vi kursen mod kirken.

Selve kirkedelen var så speciel, at jeg blogger om det i et andet indlæg - men nu er jeg da i det mindste igang med at fortælle om brylluppet, og ikke mindst vise billeder! :)

5 kommentarer:

CUPCAKE-STYLISTEN sagde ...

SPÆNDENDE!!!...mere Malene ;)

// Rikke //

Camilla sagde ...

Glæder mig til at læse mere :o)

Hvor var det en smuk frisure!!

Malene uden R sagde ...

Rikke - Jeg lover dig at der kommer mere, men uha det er så svært at få alle følelserne fra den dag ned på skrift :)

Camilla - Mange mange tak. Jeg var også selv meget tilfreds med frisuren :)
Jeg er igang med at skrive mere nu, så der snart kan komme lidt mere sjov læsning på bloggen :)

Jeanette sagde ...

Dejlige indlæg om brylluppet :) er helt imponeret over dit hår, det er virkelig flot sat :)

Malene uden R sagde ...

Jeanette - Mange mange tak :) Jeg er også selv meget imponeret. Havde faktisk først sagt, at jeg ikke ville have noget stort og sådan, men min frisør overtalte mig, og jeg er så glad for valget nu jeg sidder og ser på billederne :)