søndag den 28. december 2014

December 2014

Julen er nu ovre for i år og jeg har forsøgt at nyde den ekstra meget, da min dejlige sømand har haft en del fri og derfor været hjemme i næsten en hel måned. Og julen bliver bare ikke den samme for os næste år, når vi ikke er de yngste mere i søskendeflokken, men skal skabe nye minder med vores lillemus!

Jeg viser her lidt billeder fra december, som desværre ikke har været præget af at mobilen har været meget fremme. Men jeg har da vist måneden frem på Instagram :)

Vi startede måneden med at tage til København og besøge min søster i et par dage. Her fik vi bl.a. set den fine udsmykning af Hotel d'Angleterre og nydt Tivoli med deres lysshow.
Derudover stod turen også på lidt julegaveshopping, som vi kunne fragte til Jylland for min søster.

 

Drengene har (selvfølgelig) haft en sok til at hænge ude i MaxiZoo, som blev fyldt med godter hver søndag. Dog tror jeg at jeg næste år vil hænge dem herhjemme og indkøbe lidt ting til dem, da de kun har kunne bruge det som blev lagt i sokken én søndag pga. vi fodrer kornfrit herhjemme. Men så skaber vi bare en ny tradition på den måde :)


Vi har for nogle måneder siden været ved fotografen og vi havde drengene med, som fik lov til at blive foreviget på et par billeder. Det valgte vi at få lavet julekort ud af, som blev sendt til de nærmeste i familien.
Det er den fantastiske fotograf Tina Liv, som har taget nedenstående "familiefoto" :)


Juleaften fejrede vi sammen i år og vi valgte at tage ned til mine forældre. Det var en hyggelig aften, som på mange måder var anderledes uden at være det. Jeg tror at det var meget i mit sind den var anderledes, da det var første år sammen med Søren og det også var Sigurds første år. Og næste år vil der være et helt andet fokus for os, da vi vil sidde og betragte lillemusens første oplevelser med julen.

Drengene ville ikke sidde pænt samtidig foran juletræet, inden vi kørte hjem til mine forældre, så I får lige et billede af dem hver! <3
Kenzo er og bliver min storcharmør, men Sigurd gør et rimelig godt arbejde for at komme op på samme niveau! <3

 

Jeg har nu fået betegnelsen højgravid og juleaften var jeg i uge 37 (36+1). Det skulle selvfølgelig også foreviges foran vores juletræ.


 
Med denne lille gennemgang gennem min december, vil jeg slutte af med at ønske jer alle en rigtig glædelig jul! <3

2 kommentarer:

Mit element sagde ...

hvor er du flot gravid Malene! Og de der hunde-knægte er da ikke til at stå for med deres butterflies ;)

jeg tror sørme vi har samme klinker i køkkenet (?) som jer, i vores nye hus.
jeg er pt ikke så aktiv på min blog, men jeg vender snart tilbage når jeg får mere overskud; - flytning, aflevering af lejlighed, juletravlhed på arbejdet og alle de andre ting har gjort at min blog er gået kold...

Men jeg vender tilbage i det nye år. // Rikke //
Mit element

Malene uden R sagde ...

Mit element - Både jeg og drengene takker for komplimenterne Rikke :D
Hvis det er de samme klinker så har I gjort et godt valg - vi er i hvert fald glade for vores i huset og har dem gennemgående i gangene og køkkenet og skal også have dem på badeværelserne og det meste af kælderen. Jeg elsker røde tråde :)

Så har du også nok at se til. Men husk at du ikke skal stå til regnskab overfor nogle med pasningen af din blog - det skal være lysten som driver værket :)