torsdag den 1. januar 2015

Nytåret 2014/2015!

Så er vi på den anden side af nytårsaften, og selvom den var alkoholfri for mit vedkommende i år, så hænger jeg alligevel lidt i bremsen i dag og har planlagt jeg bare skal hygge og slappe af.


Manden min ligger stadig og buldrer inde i sengen og hundene skiftes mellem at ligge i kurven derinde eller gå ud til mig i stuen og putte videre i en af deres kurve her (ja, de er snotforkælede og har næsten en kurv i hvert rum af huset) :D

Vores nytårsaften blev igen i år fejret sammen med et vennepar, deres datter og vovse. Og i kombination med en skøn menu og masser af grin kunne aftenen ikke være blevet bedre.
Vi nåede aldrig at få dessert pga. vi alle var så mætte af de to første retter, som bød på tunmousse med lidt blandet grønt og hvidløgssnegle til forret og intervalstegt oksemørbrad med fritter, baconbønner, grønt og hjemmelavet bearnaise.Nytårsaften var jeg gået ind i uge 38 (37+1) og det kan efterhånden godt mærkes på kroppen. Jeg bliver hurtigere træt, mine plukveer er tiltaget på nogle tidspunkter af dagen, og det er bare mere besværligt at komme omkring. Men jeg nyder stadig at have vores lillemus inde i maven, og synes det er helt surrealistisk at hun snart er herude ved os!Det var Sigurds første nytår og taget i betragtning af, at han aldrig har oplevet fyrværkeri før de her par dage, så synes jeg han tog det meget pænt. Og han havde endda tid til at stjæle jeg ved ikke hvor mange af vores vennepars datters sutter :)

Kenzo plejer ikke at reagere så meget på det, men reagerede mere i år fordi Sigurd var på dupperne. Men vi prøvede at tale Sigurd stille til ro og rose ham for at han reagerede på bragene, og det virkede til at berolige ham, uden at vi pylrede om ham. Så nu håber vi bare at han tager al fyrværkeri helt cool næste år, hvor vi har snakket om at blive hjemme, da vi til den tid vil være færdige med kælderen, og derfor kan gå derned og få helt ro for alle bragene :)

Rigtig godt nytår til dig og dine! <3

2 kommentarer:

Trine sagde ...

Sikke en flot mave! Og noget lækker mad, ser ud til at have været en dejlig aften :-)

Malene uden R sagde ...

Trine - Mange tak :) Det var en rigtig dejlig og ikke mindst rolig aften, så der også var tid til afslapning :D