søndag den 20. februar 2011

Hjemmelavet lasagne

I følge vores madplan for denne uge, skulle der i dag laves lasagne. Så vi var begge igang i køkkenet - Søren med lasagnen og jeg med en omgang boller (den får I historien på imorgen hvis de blev gode).

Vi laver lasagnen på lidt slump, men her er ca. hvad vi brugte.

Lasagne til 2 pers. (og til madpakken dagen efter)

1 - 2 hakkede løg
1 - 2 fed hvidløg
500 gram oksekød
1 dåse hakkede tomater
Tomatpure (fra en lille dåse)
Krydderier: Salt, peber, chili
Halv oksebouillon, halv klar bouillon
Lidt vand til vædde
Dolmios Bechamelsauce
Revet ost

Løg og hvidløg svitses i gryden med lidt margarine.
Køddet tilsættes og brunes godt.
Tomater, tomatpure og bouillon tilsættes.
Det smages til med krydderier og lidt vand og simrer 5-10 minutter.

Kødsaucen, lasagneplader og bechamelsauce lægges lagvis og gratineres med revet ost.
Lasagnen skal i ovnen på 200 grader i 30 minutter.


Aftenens tallerken med gulerodssalat

Portionen passer til et Rosendahl Grand Cru glasfad

1 kommentar:

Grith sagde ...

Velkommen til, så dig lige hos MissMuffin, så måtte lige kigge forbi.

Hilsen Grith