onsdag den 23. februar 2011

Syg hund!

Vores lille hund er blevet SYG :'(
Han havde problemer med at falde til ro igår aftes og gik lidt usikkert. Her til morgen kunne han slet ikke stå selv og faldt bare sammen.
Vi skyndte os at ringe til Dr. Dyr og ba bu ba bu skyndte vi os derud.
Han er blevet røntgenfotograferet, men der var intet at se. Han har derfor fået prednisolon for at mindske eventuelle hævelser, men det har ikke virket.
Vi kunne hente ham her til eftermiddag og nu er dette syn så hvad vi ser på derhjemme :'(


Han skal ud til Dr. Dyr igen imorgen og have vurderet om de vil CT-skanne ham eller sprøjte kontrast ind i rygmarven og tage almindelige røntgenbilleder af ham. Vi håber bare at det hele kan komme til at ske hurtigt, så vi kan finde en årsag til hans pludselige ændring.
Er det en CT-skanning skal vi til Århus med ham - men pt. er jeg villig til at gøre det for bettemanden, da han virker frisk på øverste etage!!
Vi har fået ham til at spise lidt leverpostejsbidder og få lidt vand vha. en engangssprøjte i mundvigen.  
Så aftenen vil gå med at holde øje med ham og sætte alarm til løbende i natten for at se til ham.

Der er lidt øjenkontakt <3

2 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Nej for pokker da? Hvad endte historien om Kenzo med?

Malene uden R sagde ...

Historien med Kenzo er indtil videre endt godt :)
Han blev opereret for en diskusprolaps for snart 3 uger siden og han klarer den simpelthen så godt - han har klaret sig uden smertestillende siden lørdag. Han går lidt usikkert, men han kan gå nu og klare alt det han nu skal :) Og så har han ikke mindst fået sit drilske jeg tilbage, så hele lejligheden flyder nu igen med legetøjet, fordi han skal vise det hele frem :)