mandag den 22. oktober 2012

Et varmt køb?!

Vi går og overvejer at købe Kähler Mano-kopper, men vi vil mest bruge dem til te og kaffe.

Kan de bruges til varme drikke eller bliver de for varme??!

4 kommentarer:

Trine sagde ...

Jeg må være ærlig og sige at de første jeg købte ikke er gode, de bliver alt for varme!! Men synes de nyeste jeg har købt er bedre, det er lige som om de har gjort noget ved designet?

Men flotte er de :-)

Riks sagde ...

Det var et godt spørgsmål Malene...har jeg slet ikke selv tænkt på,nu hvor de ingen hank har....Glæder mig til at høre "dommen" fra andre bloggere.

Anonym sagde ...

Jeg drikker næsten altid varm the af Ikea's café/drikkeglas. Altså de tykke i gennemsigtigt glas der minder om dem man får cafe latte i på cafeerne.

Jeg brænder mig aldrig, så måske har det mere noget at gøre med hvor hårdhudet man er på fingerspidserne:-) Beklager at jeg ikke kan hjælpe mere. Kender du ikke nogen der har kopperne, som du måske kan få lov til at teste?

Mange hilsner fra

Anne.

Malene uden R sagde ...

Trine - Måske de så har ændret lidt på koppen, så den nu kan bruges til varme drikke :)

Rikke - Jeg har længe tænkt over det, men aldrig prøvet nogle :(

Anne - Jeg kender desværre ikke lige umiddelbart nogle med kopperne, som jeg kan prøve ved :) Men da vi var inde og kigge på dem en dag i Salling var Sømandens kommentar at dem skulle vi ihvertfald ikke have ind i vores hjem. Og da han også skal have lov til at bestemme, så bliver det desværre ikke i denne omgang at Mano-kopperne flytter ind :(
Men tak for dit input :)