lørdag den 2. marts 2013

Bryllup - Invitationer!

Jeg har gennem de sidste par måneder siddet og lavet invitationer til brylluppet, og for et par uger siden blev de alle færdige og sendt/afleveret.

Jeg har her nedenfor vist et samlet billede over de invitationer, som vi havde tilbage efter lige at have afleveret til de nærmeste, som bor omkring os. 


Inspirationen har jeg fundet ved Mette, som har en skøn blog, hvor jeg har fundet en del inspiration og hvor nogle af hendes ideer har sat gang i nye ideer ved mig!

Tag et kig forbi hvis du også selv går i bryllupsplanlægning!

Tankerne omkring pocket invitationerne var, at jeg godt kunne lide princippet med at vi kunne sende en masse informationer ud til de inviterede, uden at det kommer til at føles som en hel roman eller være for indviklet.Jeg viser nedenfor nogle billeder af det færdige resultat, som jeg selv er meget tilfreds med! Sømanden havde ikke rigtig den store mening omkring dette punkt :)

Jeg har bevidst valgt at sløre telefonnumre og adresser for vores bryllupsdag!
Hvis du ønsker at se billederne, hvis du selv sidder og laver bryllupsting lige nu eller skal til det, så kan du kontakte mig og jeg kan sende dem til din mail. Men jeg synes ikke selv at mine sløringer i invitationen gør så meget for helheden i invitationen.

6 kommentarer:

Trine sagde ...

De er bare SUPER flotte :)

Malene uden R sagde ...

Mange tak, Trine :)

Husmor-Logik sagde ...

Sikke et arbejde! De er godt nok flotte - og super smart med 'lommerne' i højre side :-)

Malene uden R sagde ...

Husmor-Logik - Tak for rosen :) Og det med lommerne er nemlig en rigtig god idé, dog der er et lidt stort arbejde med sådan en type invitation. Men det er det hele værd :)

Mette {Too much tulle} sagde ...

Hvor er de blevet fine dine invitationer :) og tak for linket! Er sikre på at folk bliver glade for at modtage dem :)

Malene uden R sagde ...

Mette - Tak for roserne og velbekomme for linket :)
Vi har allerede fået god respons på invitationerne, så det er skønt, at vores familier og venner også synes godt om den :)