mandag den 12. januar 2015

Tankerne om ventetiden!

Jeg har igennem hele graviditeten troet at jeg ville gå over tid, da jeg er førstegangsgravid og jeg har haft en dejlig graviditet uden komplikationer (hvis man lige ser bort fra mine skavanker med plukveer i en del måneder og voldsomme bækkensmerter, som har tvunget mig til at være delvis sygemeldt nogle måneder før opstarten af barsel).

Men nu er virkeligheden en helt anden. Vores lillemus vender i UK, hvilket betyder at numsen stadig vender ned i mit bækken. Vi har derfor været med til vendingsforsøg, hvor det desværre ikke lykkedes, da hun ligger for højt oppe i mine ribben med sit hoved, så der er derfor bestilt planlagt kejsersnit nu.
Der fik jeg mig lige en mavepuster den dag det blev bestemt, og det var absolut ikke mit ønske, selvom jeg hele tiden har været småangst for fødslen.

Vi har nu haft en uge til at vænne os til kejsersnittet, og det begynder at blive mere virkeligt, at vi nu allerede ved hvilken dag hun bliver født. Men derfor har jeg ikke vænnet mig helt til det - også til dels fordi jeg så skal have et permanent ar og skal være afhængig af hjælp længere tid end jeg har været indtil nu.

Mine plukveer er dog begyndt at tiltage i styrke og bide mere end de plejer. Jeg får dagligt en del smerter i lænden og noget af min slimprop er gået. Alt sammen tegn på at en fødsel kan være på vej - så måske får lillemusen alligevel lov til at vælge sin egen fødselsdag, og så må vi jo bare forberede os på at kejsersnittet bliver lidt mere akut end planlagt :)

3 kommentarer:

Tine / det bedste jeg ved sagde ...

Pøj pøj med den forestående fødsel. Hvor er det spændende. Og flot mave du har.

Kh Tine

Malene uden R sagde ...

Tine - Mange mange tak :) Det bliver en helt ny spændende verden vi snart træder ind i :)

A + K = ♥ sagde ...

Uh, jeg er sikker på det nok skal blive rigtig godt! Spændende er det jo altid :)

- Anne