onsdag den 13. juni 2012

Ny titel - nu på skrift!

Jeg fik lige mit nye ID-kort i dag! Hvor er det bare en skøn følelse :) Og så bliver det heller ikke dårligere af, at jeg i går modtog mit uddannelsesbevis :)


Tag jer dog ikke af billedet! Det er snart 2 år gammelt og taget i en fotoboks på sygehuset, hvor man selv skal trykke på en knap næsten helt oppe i linsen. Og så lange arme har jeg altså heller ikke! :)

7 kommentarer:

Trine sagde ...

Synes du ser SÅ sød og rar ud :-)

Dejlig smilende!

Malene uden R sagde ...

Trine - Tak for den søde kommentar! :)

The Joy of coffee sagde ...

Nårrh, kan også huske da jeg blev færdig og fik mit navneskilt med titel på...det er en fantastisk følelse! Og stadig lidt uvirkeligt, når man har været studerende længe.
Stort tillykke med det :)

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

STORT tillykke Malene :) Hvor må det bare være rart altså. Wauw. Håber du nyder det i fulde drag, for pludselig bliver det jo(heldigvis) hverdag :)

Jeg synes nu også du ser sød og venlig ud :) OGSÅ selvom det er 2 år gammelt ;)

Marie Rytter sagde ...

Så sejt gået! Man må føle sig meget voksen, når studiekortet udskiftes med sådan et officielt et af slagsen :)

Anne sagde ...

Iiih hvor dejligt, Malene! :D
Jeg bliver jo helt vildt misundelig når jeg ser det kort, for det er nemlig magen til sygeplejerskerne's kort (bare med undtagelsen af titlen selvfølgelig :)) og jeg ville ønske det var mig! :) hehe..

Håber du har nydt dagene som nyuddannet og at du har hygget dig med familien og Søren - så dejligt han kom hjem og overraskede dig :)

Malene uden R sagde ...

The Joy of Coffee - Ja, jeg kiggede også lidt på det, da jeg åbnede kuverten :) Og glemte helt at skifte det med mit gamle elev-skilt, før jeg havde fri :)

Kristine - Åååååh tak :) Jeg prøver også at være en sød og venlig person :)
Hverdagen har allerede banket på i flere dage og gør det for alvor mandag, når jeg skal sidde og være helt alene på posten på sengeafdelingen :/

Marie - Meget voksent og nu også et helt nyt ansvar :)

Anne - Ja, det er jo netop disse skilte :)
Har jo haft sådan et kort her i 2 år nu, men der stod jo lægesekretærelev på. Nu er elev slettet og det er virkelig fedt. Utroligt sådan en lille ting kan skabe så stort et smil :)