lørdag den 2. juni 2012

Eksamensdag!

Jeg var til eksamen tirsdag 29.05.13, hvor fagprøven skulle forsvares. Jeg klarede det super godt og er ovenud tilfreds med min præstation - så bliver det vel ikke bedre :)

Jeg tog bagefter ud og fejrede det med en veninde, som bestod eksamen efter mig. Så der var jo en masse som skulle snakkes igennem :)

Vi endte på Kystens Perle til en god portion mormormad - stjerneskud!


Som billedet viser var tallerkenen fyldt til bristepunktet, og min venindes var endnu mere, da hun ikke er ligeså kræsen som jeg, og derfor ikke havde bestilt uden asparges og dampet fisk!

Om aftenen inviterede mine forældre på middag på Visa. Og som en overraskelse kom Søren hjem og kunne være med til at fejre mig! <3

De skulle ellers sejle om tirsdagen - troede jeg - men de skulle først sejle om onsdagen, og han kom derfor hjem om eftermiddagen med blomster og kørte igen ved 11-tiden mod Frederikshavn!

Kan eksamensdag blive meget bedre?! :)

4 kommentarer:

Trine sagde ...

Endnu engang tillykke :-)

Smukke blomster og lækker mad, den helt rigtige måde at fejre sådan noget på!

Kristine L. Hansen (CookieCrumble) sagde ...

Sikke en dejlig dag :) endnu en gang stort tillykke :D Dejligt det gik godt.

Marie Rytter sagde ...

Altid skønt at blive fejret - både af sig selv og andre :) Og det lyder til at være mere end velfortjent! Tillykke med det!

Malene uden R sagde ...

Tak allesammen :) Man får sådan et lille sus i maven over at det er overstået, når blikket lige falder på de buketter og sammenplantninger, som står rundt omkring :)