søndag den 5. august 2012

Proviant!

Vi kørte sidste lørdag til grænsen - bare fordi vi havde lyst til at være lidt sammen.
Det var nok mest mit ønske, men Søren kørte gladeligt med, da vejret alligevel ikke var til at han kunne være handyman derhjemme :)

Bilen blev tanket godt op med lidt proviant til os selv, svigermor og mine forældre!

Hele turen tog i alt omkring 8-9 timer og deraf brugte vi kun omkring 2 timer på at få handlet 3 steder og lede i lidt tid efter et af stederne - det er vist meget godt klaret :)

Så nu nyder vi dejligt kolde dåsesodavand og øller herhjemme og lidt sødt til ganen :)

4 kommentarer:

Riks sagde ...

Haha, Malene var der mere tilbage i grænsebutikken da I var færdige? - Ej jeg bor tæt på grænsen så jeg provianterer ikke så heftigt, da jeg jo kan gøre det oftere samt at min "svigerfar" bor i tyskland, så han er flittig til at tage ting med til os når han er i DK, men kan sagtens forstå I fylder bilen til renden! :0)

Malene uden R sagde ...

Rikke - man kunne have sin tvivl om der var mere tilbage, men det tror jeg vist der var :)
Der stod et ægtepar og en kvinde med en hund og fik et fælles samtaleemne, da vi kom ud fra Købmandsgården og læssede bilen for derefter at skulle hjemad. De fik med et venligt smil råbt til Søren, at nu skulle vi altså køre pænt hjem. De syntes åbenbart også at vi hang lidt bagi :)

Det må være skønt at bo tættere på og derfor kan proviantere lidt oftere. Det gad jeg godt vi kunne, for en tur her fra Aalborg og ned til grænsen kræver godt nok lidt energi og ikke mindst kræfter :)

Anne sagde ...

Jeg kan så meget følge dig Malene! :) hehe..
Det er altså med og få depoterne fyldt op i hjemmet, nu når man er afsted :)
Jeg er ved og løbe tør for pepsi max, meeeeen der er dog for langt til og kun hente pepsi, hehe :)

Malene uden R sagde ...

Anne - Ja, hvis man bare skal have et par rammer Pepsi Max, så kan det nok ikke betale sig at køre derned :)
Vi havde lidt ekstra vin med hjem for mine forældre, da min mor skal holde fødselsdag, og så skulle svigermor have et par rammer diverse - så hele vægten i bilen er heldigvis ikke kun vores egen indkøb :)