tirsdag den 21. august 2012

Vis mig dit ...

...klædeskab!

Rikke viste nemlig sit frem forleden, og opfordrede til at vi andre bloggere viste vores frem. Og den opfordring ville jeg da lige gribe :)

Dette er jo en skøn mulighed til at give bloggen det præg af en selv og vise hvem det egentlig er som sidder bag bloggen! :)

Generelt elsker jeg nogle gange bare at vise bloggen med den virkelighed som jeg lever. At det roder, støver, der ikke altid bliver taget gode billeder med korrekt fokus og opsætning eller at det bare generelt går af H til.
Dog elsker jeg da også at vise når tingene så også bare kører som det skal :) Men jeg er bare ikke en person, hvor alt kører som det skal, og derfor ville det jo ikke være en blog om mig, hvis alt var så rosenrødt!

Mit klædeskab har en del farver i sig. Farver gør mig og andre omkring mig glad - og er der noget jeg elsker, så er det at glæde andre!


Det som der er mest farve på er mine t-shirts. Jeg går ofte med jeans, en t-shirt og så en cardigan over. Så det er blevet en vane for mig at kigge efter t-shirts eller trøjer med lidt farve eller skønne motiver på!
Vores tøjskab er "indbygget" og har 3 skydedørslåger. Derfor måtte vi også tænke lidt kreativt, da det skulle indrettes. Derfor er bøjlestængerne sat hvor der ikke kan køres en låge helt fra. Men det er nemmere at skulle have tingene på en bøjle end på en hylde, når der ikke er så meget plads til det.


Og som den pige jeg nu er, har jeg fået 2 bøjlestænger, mens Søren kun har 1 :) Mine er dog over hinanden, men det fungerer fantastisk!

Og så har jeg faktisk en del kjoler, men går ikke særlig meget i dem. Det må være noget jeg skal blive bedre til, så de ikke bare hænger i skabet :)

2 kommentarer:

Riks sagde ...

Fantastisk du hoppede med på bølgen Malene!!! Og med alle de kjoler må du da indføre at ha' 1 på hver uge! Du kan godt sige til Sømanden, at der sagtens ka være mere tøj i dit skab, så det er helt ok at du shopper....gå amok, du har masser af plads (er misundelig!)

Malene uden R sagde ...

Rikke - Det kan du tro jeg gjorde :) Og det var altså lidt sjovt lige at få set skabet med andre øjne, nu når man skulle beskrive det :)
Jaaaaah jeg må straks viderebringe dit fantastiske budskab :) Han har også bummet lidt i den her i dag, så mon ikke han skylder lidt forkælelse til mig - det kunne jo passende være lidt nyt tøj :)