torsdag den 8. marts 2012

En sund snack!

Efter jeg var på Prednisolon et par måneder omkring december-januar, kæmper jeg nu med lidt ekstra kilo, som bare ikke vil komme af. Jeg havde en øget madlyst under den medicinperiode, og jeg syntes ikke at jeg spiste ekstra i den periode. Men noget må jeg have spist, for der er ihvertfald lidt som skal af :)


Jeg fandt derfor lidt mandler og rosiner i en rodeskuffe i køkkenet, og vil nu prøve at få det sammen med et ekstra æble til at tage den ekstra sult, hvis den skulle melde sig i skolen i morgen!


Og så overvejer jeg at gøre det til en fast ting at have en bøtte med det med i tasken, så jeg kan hapse lidt af det i bilen eller hvis jeg lige får brug for lidt.

3 kommentarer:

Trine sagde ...

Dejligt med sunde snacks. Det burde jeg være bedre til at ha med :-)

Anonym sagde ...

Nu er det ikke fordi jeg vil være en lyseslukker. Men der er da masser af kalorier i tørret frugt og nødder. Der er da masser af andre alternativer til tasken som er væsentlig sundere og måske mere oplagte som snacks hvis du gerne vil af med de sidste kg.

Malene uden "R" sagde ...

Trine - Ja ofte hælder man til en hurtig chokoladebar eller andet, hvis man lige mangler noget. Det er jo ikke altid godt :)

Anonym - Du er skam ingen lyseslukker :) Har du nogle forslag til andre alternativer?
Grunden til valget faldt på nødder og rosiner, var at det ikke nødvendigvis altid er hver dag jeg føler den der følelse af at være småsulten.