lørdag den 10. marts 2012

Kylling med frisk pasta i fløde-champignonsovs!

Her til aften er jeg igen alene hjemme. Søren var lige hjemme i 16 timer i går, og nu ser vi først hinanden igen mandag eftermiddag.

Da jeg er alene fik jeg derfor den idé at lave kyllingefilet med lidt frisk pasta og så en flødesovs med champignon i. Og det smagte mums!
Det er ofte de små, nemme ideer, som bliver til et skønt resultat! :) Og inspirationen til retten er fundet ved Grydelappen :)


Tilberedningstid: 25 minutter.
Ingredienser:
1 kyllingefilet
Mælk + sesamfrø
250 gram frisk pasta
150 gram champignon
1½ dl fløde
Salt + peber + chiliflager

Kyllingefiletten blev vendt i lidt mælk og sesamfrø og røg en tur på panden.

Sovsen blev lavet ved at champignonerne blev svitset på panden til en del af vandet var fordampet. Derefter blev der tilsat 1½ dl fløde, hvorefter det hele kogte lidt ind.
Pastaen blev vendt heri efter den var kogt og blandet godt sammen.

Jeg fik lidt letkogte gulerødder, ærter og majs dertil.


Resten af aftenen skal bruges på tv-kiggeri og ren afslapning. Jeg har indkøbt lidt ny chokolade som skal afprøves! :)


3 kommentarer:

Sanne sagde ...

Mums, jeg håber du syntes om det - her forsvandt det som dug for solen :)

Anne sagde ...

Mmmh pasta, kylling, champignon og fløde - what's not to like! :)

Malene uden R sagde ...

Grydelappen - Det var rigtig godt. Men havde fuldstændig overvurderet min egen sult :)

Anne - Lige præcis! :)