mandag den 9. april 2012

Forårsfingre!

Jeg var inde i byen forleden og få lavet nye negle ved den søde Sandra i Skin of Fashion! Og det kom der disse fine negle ud af :)


De er meget neutrale og der sker ikke så meget på dem som der plejer. Men nu når jeg skal ud og søge jobs, så ville jeg helst have at de var lidt neutrale, så de ikke skulle springe alle i øjnene :)

4 kommentarer:

Anne sagde ...

De er virkelig fine! :)
Jeg vil også så gerne have lavet negle igen, havde det i gymnasiet i en periode, men med mit erhverv og alt det arbejde ved siden af studie, ja så dur neglelak ikke engang :(

Men fine - det er de Malene! :)

Malene uden "R" sagde ...

Anne - Ja, der er et par sygeplejersker på min afdeling, som har nævnt, at de også så gerne vil have gelenegle som mig - eller i det mindste bare kunne have lidt fin neglelak på. Men det må de jo ikke engang selvom de er i ambulatoriuet og ikke på OP.
Jeg nyder at få lavet negle hver 3. måned, men kan udemærket godt forstå at du savner at kunne gøre sådanne ting :)

Rikke sagde ...

De er fine og gør ikke noget de er neutrale, hvis du spørger mig ;0) er der nok af stillinger at søge som ny-udlært hvor du bor? PØJ PØJ!

Malene uden "R" sagde ...

Rikke - Ja, er faktisk også glad for dem. Det er nok bare lige det med at skulle vænne sig til at gå fra nogle med sort og glimmer og så til solskinsnegle :)
Jeg søger på livet løs, men jeg er ikke garanteret noget. Så jeg håber meget, da der nu snart kun er 1½ måned tilbage :/