mandag den 9. april 2012

Madplan uge 15!

Mandag - Købepizza pga. impulsiv hyggedag <3

Tirsdag - Rest fra mandag (Søren er på kursus)

Onsdag - Kyllingemuffins med ovnkartofler og evt. tomatsovs (Søren er på kursus)

Torsdag - Kyllingemuffins med ris og evt. tomatsovs (Søren er på kursus)

Fredag - Måske kører jeg hjem til moar og spiser :) (Søren er på vagt)

Lørdag - Tærte (Søren er på vagt)

Søndag - Rest fra lørdag (Søren er på vagt)

Der har været ændringer i madplanen pga. nye ændringer i Sømandens arbejdsplan. Han er nemlig på sin sidste uges kursus på Sjælland og derefter skal han så direkte på weekendvagt i Frederikshavn! Så bøfsandwich og grill-planer må nu vente til en anden uge. Istedet regner jeg med at se på hvad min mors kødgryder byder på, og så er det jo godt fryseren altid har lidt rester, hvis apetitten ikke skulle være så stor nogle af dagene, som jeg desværre ikke kan prale af at den er for tiden!

4 kommentarer:

Merca sagde ...

Jeg er lidt nysgerrig ;o) Holder jeres madplan altid ? Jeg laver også madplan, men det er meget sjældent at den holder mere end 50 %. Jeg får som regel rester tiloverst som jeg ellers synes jeg havde taget højde for.

Malene uden "R" sagde ...

Merca - Så længe min kæreste er hjemme bliver den overholdt :)
Jeg døjer med en del kvalme og utilpashed for tiden (pga. nyt medicin), og derfor får jeg ofte ikke lavet de ting som står på madplanen når jeg er alene, da appetitten ikke er så stor :)

Et råd til at få jeres madplan til at passe bedre, kunne være at have et par dage om ugen, hvor I ikke sætter noget på madplanen, så I har pladsen i hverdagen til at være spontane, hvis det er årsagen til at madplanen ikke holder ved jer :)

Merca sagde ...

Det var faktisk en god idé, tak for tippet og god bedring :o)

Malene uden "R" sagde ...

Merca - Velbekomme og tak :)
Jeg kan så sige at madplanen nu skal ændres alligevel, da kæresten har fået weekendvagt efter kursus hele ugen - så må der tænkes i lidt andre baner, da jeg jo fx ikke bare lige tænder op i grillen alene :)