søndag den 13. maj 2012

Stoppe tiden!

Gid man kunne det! For tiden flyver afsted for tiden og jeg kan slet ikke følge med!

Jeg ville gerne nyde at være nyforlovet (kan man sige det?!), nyde at sommeren stille er på vej, nyde min familie og nyde den sidste tid af elevtiden. Men der er er bare ikke nok timer i døgnet til det!

Jeg er godt med mht. min fagprøve, men jeg er i oplæring mht. nogle nye arbejdsopgaver på jobbet og det tærer bare så meget på mine kræfter.
Og huset klarer jo heller ikke sig selv herhjemme, når Søren går og renoverer og ikke lige tænker over at rydde op efter sig selv eller lige lukke dørene, så al den savsmuld, fra det han saver, ikke kommer indenfor (!!)

Så bloggen er stille og nærmest ikke eksisterende i disse dage! Jeg har ikke glemt jer - men jeg bliver nødt til at prioritere mine kræfter omkring fagprøven og hverdagen, for at kunne fungere bare nogenlunde :) Søren skal snart på sejlads i nogle uger, så det gør også, at jeg hellere prioriterer tiden med ham frem for veninder og bloggen.
Nogle gange ville jeg bare ønske, at jeg ikke skulle døje sådan med min krop og skavanker. Så tror jeg alt ville blive såååååå meget nemmere ;)

Ubetinget kærlighed! <3


Ingen kommentarer: