onsdag den 22. februar 2012

For 1 år siden!

For 1 år siden blev vi ringet op af ejendomsmægleren, at huset var vores! Det var en helt ubeskrivelig aften, da vi havde troet det ikke kunne blive vores, da ejendomsmægleren løj om alle mulige andre potentielle købere, for at få os til at stresse, men Søren havde is i maven og det sikrede os til sidst huset, uden at have overbudt os selv! :)

Jeg er så glad for at bo her, selvom det er et stort projekt vi har gang i med renoveringen og det til tider tærer på kræfterne. Men det er det hele værd. Og ikke mindst bare for at se hvor glad bimsen er for sin helt egen have <3


Det er desværre også 1 år siden at bimsen fik sin diskusprolaps. Samme aften som vi fik opkaldet, så begyndte han at være urolig og ville ikke rigtig noget. Og om morgenen fandt jeg ham så bare liggende på gulvet i køkkenet og kæmpe for at komme op af stå.
Han er en sej hund og han har kæmpet så meget siden. Først med operationen og derefter med at komme igang igen og få kontrol over sine ben. Og nu løber han bare afsted og lader sig ikke mærke af, at benene nogle gange har sit eget liv. Min lille fighter! <3

Gensynsglæden var stor mellem bimsen og Søren, da vi hentede ham efter en uges rekreation ved mine forældre <3

2 kommentarer:

Anne sagde ...

Sikke en årsdag, både på godt og ondt..
Jeg håber jeres lille bimsemand har det godt i dag, selvom det er noget af en omgang for sådan en lille størrelse, også selvom det er 1 år siden..
Og så dejligt med huset! :)
Hvor må det være spændende og se jeres små projekter komme til virkelighed :)

Malene uden R sagde ...

Ja, han har det jo efter omstændighederne godt. Han bliver aldrig vores gamle bimse igen, men han er fuld af krudt i måsen og skal være med overalt i alle vores projekter :)
Det er rigtig spændende at følge - pt er vi igang med at skifte gulvet i soveværelset :)