fredag den 22. april 2011

Fredag i familiens tegn

I dag bliver igen en dag med afslapning og hygge :)

Vi har haft en stille og rolig morgen og er faktisk først ved at komme ordentligt igang nu.

Jeg skal lige have plantet endnu en krukke med blomster (indtil jeg får købt flere krukker og blomster imorgen) :) Imens sidder Søren og fylder det meste af stuen sammen med to computere - det er hårdt at bo sammen med en elektroniknørd :) Men det bliver også godt når han får det til at virke og vi kan se alle vores film igen :)

Vores eftermiddag og aften kommer til at gå med familiebesøg. Min dejlige farfar blev 80 den 7. april og i dag skal han så fejres :) Vi bliver noget i stil med 25 hjemme i haven og stuen!
Men hvor bliver det dejligt lige at se familien igen og ikke mindst have Kenzo med, så han kan charme sig ind på dem alle igen :)

Dette billede er fra en sommerdag sidste år i Kildeparken. Der var høj sol og drengene ville absolut sidde midt i solen uden skygge i nærheden, så de kunne se på alle piwerne. Så Kenzo måtte pænt få slået sin paraply ud, så han kunne få lidt skygge :) Heldigvis har han en overdækket terrasse i år :)


Noget af det bedste ved at have fået hus, er nok at vi nu kan få flere gæster end før. Og her til morgen kom min svigerinde lige forbi med børnene og gemalen. Hvor skønt :) Det var bare lige et kort visit, men de kom :)
Kenzo elsker når der kommer besøg og børnene elsker det lige så meget (tror jeg) :)
Vi glæder os begge til sommersæsonen bliver skudt igang og de kan komme på besøg herude og blive forkælet med is og løbe rundt i haven og hygge sig hele dagen :) For man skal da forkæles af sin onkel og tante <3

Skal I andre bruge tiden sammen med familien her i påsken? Og ikke mindst nyde vejret!

Ingen kommentarer: