lørdag den 28. maj 2011

Årets karneval

Vores fine vogn - vi var selv mexicanere!
Det blev ikke en succes i år!

Vejret var absolut ikke særlig godt og når helbredet heller ikke er perfekt, så er det bare ikke særlig sjovt.

Vi kom hjem omkring 15 tiden, efter at have ventet på en kold bænk i omkring 1½ time. Der var slet ikke flow i optoget og vi stod stille ofte og længe. Mistænker lidt den nye indgang på Vesterbro som at være en del af skylden - men så langt kom vi aldrig! :(

Søren ville pludselig op og slås med en anden fyr, som han mente kom for tæt på mig og ja så ville jeg hjem. Og efter rigeligt indtag af Tequila-shots var han også putteklar. Da vi endelig fandt et sted at sidde og vente på et lift kom alt bare op og ja, så var det vist den rigtige beslutning jeg tog :)

Han putter nu godt inde i sengen og vaskemaskinen kører med karnevalstøjet :)
Vi har fået Kenzo hjem igen og så skal der bare rigtig hygges i aften :) Jeg sidder og tænker på hvilke lækre ting jeg bliver nødt til at køre ned og handle ind :)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det lyder som den helt rigtige beslutning - mon der kommer liv i sømanden til aften? Ellers må du jo hygge med dig selv og Kenzo ;)

Malene sagde ...

Ud fra den snorken jeg hørte derinde lige før, da jeg var inde efter vasketøjet fra forleden, som skulle lægges sammen, så tror jeg at jeg har sofaen for mig selv i aften :)