fredag den 27. maj 2011

Drømmemuffins!

Vi skal til karneval imorgen og ja, det kan jo enten vare hele dagen og aftenen eller kun lidt af dagen. Men for at vi ikke skulle have dårlig samvittighed, har vi fået min svigerinde til at passe Kenzo. Han har boet der, inden vi fik ham, så han kender jo stedet og jeg tror også de nyder at have ham engang imellem alligevel :)

Så jeg har været igang med at bage til dem, så de kan have lidt godt at hygge med :)


Opskriften er fra en af Amo-bøgerne.

Bagetid: Ca. 15 minutter ved 200 grader. Derefter 5 minutter med snasken på.
Ingredienser:

Dej:
50 gr. smeltet smør
2 dl mælk
200 gr. sukker
3 æg
1 tsk vanillesukker
3 tsk bagepulver
250 gr. hvedemel

Drømmesnask:
125 gr. smør
100 gr. kokosmel
250 gr. brun farin
½ dl mælk

Smørret smeltes i en gryde og køles af. Mælken tilsættes lidt efter.
Sukker og æg piskes til en luftig æggemasse. Vanillesukker tilsættes.
Bagepulver og mel hældes i dejen gennem en si, så der ikke kommer klumper. Det røres godt sammen og til sidste hældes smør-mælke-blandingen i.
Dejen fordeles i muffinsforme - pas på ikke at putte for meget i formene. De hæver godt og der skal også være plads til snasken på toppen! :)

Når der er nogle minutter tilbage af bagetiden hældes de fire ingredienser i en gryde og koges sammen.
Det hældes over hver muffin og bages i ovnen igen i ca. 5 minutter.

Jeg købte formene for noget tid siden i Netto, og har ikke lige fundet en anledning tidligere. Men nu er der jo bagt til Sørens søde nevø og niece, så nu var anledningen der :)

Der er nogle i røde med en mariehøne på og så i grønne med en søde lille løve. Og Sørens nevø elsker at lege løvefar - så mon ikke de her forme ryger lige ind :)

Jeg har haft en hjemmedag i dag pga. maven. Men jeg håber den bliver i orden til imorgen, hvor der jo er karneval. Ellers må jeg bare tage hjem igen - helbredet er trods alt vigtigst!

Vi har besøg af de der "kloakmænd" igen i dag - de kunne nemlig allerede fikse det i dag :) Så nu kan muren i kælderen snart blive tør, så vi kan få lidt fikset dernede!
Men uha de kan lide at grave. Han fiksede det de skulle i indkørslen her i morges og så viste det sig at vi skal have en helt ny brønd ved terrassen. Så den står han og bakser med lige nu. Så han er glad for at vi har overdækket terrasse, nu det sejler ned med vand!


Mon ikke det nok skal blive godt igen :)

Ingen kommentarer: