mandag den 2. maj 2011

Tærte

Dagens menu i dag stod på hakkedrenge med kartofler og brun sovs. Men det var jo ikke nyt og spændende :)

Så I får billedet af søndagens menu - tærte! :)
Søren er glad for denne her tærte, så vi får den faktisk minimum 1-2 gange om måneden. Og det er jo så nemt at lave.

Tilberedningstid: 15-20 minutter
Bagetid: 30 minutter ved 200 grader

Tærten:
1 pakke færdigudrullet tærtedej
1 pakke bacon i tern
1-1½ pakke skinke i strimler
2 porre
Lidt broccoli-buketter

Æggeblanding:
5 æg
2-2½ spsk creme fraiche
Salt + peber

Revet ost til gratinering

Mens ovnen forvarmer forbages tærtebunden i ca 8 minutter.
Baconternene ristes på en pande.
Porre renses og snittes i skiver. De hældes i en skål med skinke og de ristede bacontern.
Fyldet hældes i den forbagte tærtebund og broccoli-buketterne fordeles på tærten.
Æggeblandingen piskes godt sammen og fordeles på tærten.
Den gratineres til sidst med ost og bages i ovnen.

Jeg fik en blandet salat af iceberg, gulerødder, radisser, agurk, tomat, majs og salattern - med den obligatoriske creme fraiche-dressing til :)

Ingen kommentarer: