lørdag den 11. juni 2011

Jordbærforkælelse

Jeg lå stille og roligt på sofaen og så fodboldkamp midt i mit rod. Det ringer så på døren og udenfor står den søde Maria og Peter med et stykke jordbærtærte og Fiona.

Hundene har taget en masse ture ude i haven og fået brændt krudt af - det skal nok give ro i nat :)

Så nu sidder jeg med jordbærtærten, et glas abrikossodavand og nyder roen!

Jeg er ikke og bliver aldrig den store fan af uventet besøg - men det var jo i en god mening de kom forbi og vi har hygget os :) Bare ærgeligt at jeg bestemte først at rydde op og gøre rent imorgen. Men ja, nu skal det ihvertfald gøres imorgen, hvis nu andre skulle finde på at dukke forbi :) Heldigt at vi skal være hjemme ved min veninde imorgen, så jeg stadig kan rode lidt, hvis nu jeg finder på en masse overspringshandlinger :)

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Måske mor og polle kigger forbi, for at hjælpe dig med græsslåmaskinen - så du må hellere komme igang med rengøringen :) Knus fra din søster

Malene sagde ...

Jeg klarede lidt af det inden de kom, så de bemærkede slet ikke noget :) Og så hjælper det jo altid med friskbagt kage og kaffe på kanden :)

Anonym sagde ...

Du fedter altid for dem med dit hjemmebag :) Men jeg får heldigvis aldrig uventet besøg af jer herovre i København. // Søs