søndag den 8. januar 2012

Søndagsafslapning!

Selvom vi har været tidligt oppe i dag (hvis man kan sige kl. halv 9 er tidligt) så har vi fået fikset en del!

Vi susede ud i Bauhaus efter lidt ting og sager, som den familien DK vi efterhånden er blevet ;) Og så blev der handlet ind til ugen der kommer. Mærkeligt at være ned og handle på en søndag og næsten være helt alene i butikken. De andre i byen sov vist længe netop i dag ;)

Ellers har vi fået fikset nogle lamper i køkkenet og hængt lidt malerier op i stuen, som bare har stået og ventet på at vi blev enige om hvor og hvordan de skulle hænges op!


Hundebimsen har fået samlet sine ting i stuen, da Søren er gået igang med at pille loftet ned i gangen, hvor han normalt har sin ene kurv og madskåle!
Hvor er det bare skønt at få lavet de ting, som så længe har hængt over os, men som vi bare har udskudt. Det tog jo næsten ingen tid at få det ordnet!

Og så er der blevet spist kartoffelmadder, bagt gulerodskage, sovet eftermiddagslur (fra 16 til 19.20!!) og spist hotdogs! Haps! :)






Nu kalder sofaen og måske en god film, inden det er tilbage på jobbet i morgen og en hel uge med 5 arbejdsdage! Uf jeg er allerede træt ved tanken.

2 kommentarer:

Kathrine sagde ...

En god søndag ligner det :)

Mums kagen og hotdoggen ser god ud!

Malene uden R sagde ...

Rigtig god søndag. Vi har været sammen alle 3 hele dagen og det har bare været tiltrængt! :)
Og på en søndag må man jo gerne synde med både (hjemmelavet) junk og kage, ikk!? :))