onsdag den 9. november 2011

Fyldt kyllingebryst!

Jeg sidder pakket ind i et varmt tæppe i sofaen og prøver at holde varmen!
Køkkenet er pillet ned i dag og gulvet er næsten blevet rettet op, så det er klar til at få lagt gulvvarme og fine nye klinker på :) Men nøj hvor er jeg pisse træt af at bo i en flyttekasse med mit køkkengrej lige for tiden, og faktisk ikke kunne lave mad, som ikke skal varmes i mikroen!
Og så er det jo ikke videre spændende at blogge om.

Derfor får I lidt billeder af vores lækre aftensmad fra sidste uge, hvor jeg lavede fyldt kyllingebryst med pesto og bacon.

Kyllingebrysterne fik ca. 20-25 minutter ved 200 grader i midten af ovnen.
De bliver virkelig skønne og møre - og selv Søren kunne lide dem med pestoen! Så nu kan jeg vist godt begynde at sætte den her menu på madplanen når han er hjemme, og ikke kun når han er på sejlads eller har vagt :)

Der bliver nok lidt stille på bloggen den næste tid. Alt det her renovering dræner mig for energi - og det er ikke engang mig som går med det hele dagen, men bliver bare så hurtigt stresset, forvirret og udkørt efter jeg var alvorligt nede med stress for nogle år siden! Og når mit hjem er helt pakket sammen og roder og er beskidt, så er min base til at restituere og komme ovenpå igen bare ikke mulig at opretholde. Men jeg vender stærkt tilbage, piwer! :)

2 kommentarer:

Cæcilie Sofie sagde ...

Ohj hvor ser det bare lækkert ud!!!! Mums!

God aften :)

Kh. Cæcilie Sofie
http://somethingsalt.com

Malene uden "R" sagde ...

Og det smagte mums :) Og så er det jo også lækkert, at det er hurtigt at lave, da det egentlig mest passer sig selv :)
Tak - og i lige måde! :)