torsdag den 18. august 2011

Det der dating!

Vi har aldrig været på dates herhjemme - heller ikke med hinanden. Men det sker engang imellem at vi tager ud at spise, men nu når man i forvejen kommer kærester, er det jo ikke en rigitg date :)

Men i går tog vi ind til byen og benyttede os af et tidligere tilbud fra DownTown, hvor vi fik burger med fritter og en stor sodavand for omkring kr. 130 for to på Provence. Se det var jo billigt. Og vi gik propmætte derfra, så vi ikke engang skulle bestille dessert eller andet :)
Det var rigtig skønt lige at være ude blandt andre lidt - specielt fordi jeg er græsenke igen frem til 30. august! Det er ikke altid nemt.

2 kommentarer:

Kristine (CookieCrumble) sagde ...

Pyyyyha Malene, hvordan kan du holde ud og være så meget alene? Jeg synes det er SÅ sejt gået. Godt i fik "plejet" forholdet lidt med en omgang "spise ude", hygge. Dejligt og se, og hvor ser det lækkert ud btw :D

Malene uden R sagde ...

Det er heller ikke lutter lykke at have en sømand i hjemmet. Men vi forsøger at få det til at fungere og vi har det heldigvis stadig godt sammen :) Men det er vigtigt at pleje forholdet - om det så er middag inde i byen eller bare hygge herhjemme med natbukser, dynen på sofaen og en god film på tv'et! :)

Jeg var simpelthen SÅ mæt - men nægtede også at efterlade alt for meget ;)