lørdag den 6. august 2011

En lørdag med hygge!

Vi har hygget og brugt tid sammen i dag <3 Nyder når Søren er hjemme her om sommeren, for han er ude at sejle eller har vagt en stor del af tiden! Så når han endelig har fri skal der bruges tid sammen!

Vi kørte en tur forbi Kongerslev Marked, som har været en fast tradition i mange år efterhånden. Men det var dog sjovere da man var barn!
Antallet af boder er væsentligt reduceret i år (og det var ikke pga. pladsmangel :s), der er entre til teltet alle dage og så er yndlings burgerbiksen der ikke mere, som gav overskuddet af salget til de handicappede i området! Hm!
Så da vi havde fundet 20 par nye strømper til Søren kørte vi hjem igen.

Desuden fik vi hentet et svejseapparat ved mine forældre, så Søren nu kan hygge sig ude i garagen og lave min bil klar til syn :)

Resten af aftenen står på hygge - der er blevet fyldt lidt op i slikskålene og bettemanden får en masse låååååååve - bare fordi han er dejlig <3
Aftenens menu stod på kyllingefiletter med fuldkornsris og karrysovs - og broccoli på min tallerken :)

4 kommentarer:

Kristine L. Hansen (CookieCrumble) sagde ...

Orrrrk jeg kender så udemærket godt det med markeder og det skuffende antal af boder og stande. Det er så dumt, at så fin en tradition pludselig går i vasken, fordi folk ikke vil stille op. Vi har selv en tradition for br.slev og hjallerup marked, men for pokker det bliver bare værre og værre for hvert år synes jeg :(

Lækkert med ekstra låååve til bette'fisen, og ikke mindst de lækre slik skåle. Gid de stod på mit sofabord, SPECIELT fordi jeg kan se der er en hel skål med M&M's - åååååh jeg elsker dem !!!! i ALLE SLAGS :D mest peanuts dog.
Pleeease, sig ikke disse er med peanuts også. åÅåååårh - slankekur got to H...

Malene uden "R" sagde ...

Ja, jeg var også i Hjallerup i år og der kom jeg kun hjem med lidt bland selv-slik og en ny hundeskål til terrassen. Det siger lidt om udvalget!

Desværre Kristine - det her er M&M's peanuts :) De eneste af varianterne jeg kan kyle ned i store mængder :)) Jeg kommer vist aldrig på slankekur med den trang til slik og søde sager jeg har ;)

Trine sagde ...

Årh, råhygge! Og den skål der kunne jeg godt liiige tage mig af :)

Malene uden "R" sagde ...

Ja, det var rigtig skønt med sådan en skål :))