mandag den 29. august 2011

Retromad!

Menuen i går og i dag har stået på frikadeller med stuvet spidskål.
Jeg tror ikke at jeg har fået det siden jeg flyttede hjemmefra i 2008 (!), så i går skulle det endelig være, da Søren stadig er på sejlads.

Det er jo egentlig meget simpelt og også nogenlunde hurtigt.

Spidskålen snittes (fjern dog stokken og de yderste blade) og skylles godt igennem.
Kålen koges i letsaltet vand 5-10 minutter.
Herefter tilføjes kålen i en hvid opbagt sovs og småkoger nogle minutter.
Og så er der serveret :)

Jeg fik hjemmelavede frikadeller, kartofler og kogte gulerødder til.
I følge en diætist skal jeg pga. min mave-tarmsygdom spise mere "mormor-mad" og mindre rå grøntsager. Så jeg må til at gøre de gamle retter lidt mere spændende! :)

2 kommentarer:

Trine sagde ...

Jeg elsker mormormad, er skønt det er blevet lidt mere "in" at lave igen :)

Malene uden "R" sagde ...

Ja, kødgryderne skal igang igen! :)