tirsdag den 12. juli 2011

På toppen!

Vi har været på roadtrip til Skagen i dag! Det var virkelig tiltrængt! Og så kom jeg endelig op på Grenen :)

Det blæste godt deropppe, men det var skønt at blive blæst igennem og få oplevet lidt - og ikke mindst få motion og sol uden man rigtig opdager det :)
Kenzo plejer aldrig at være vild med vand - men han var ellevild med at hoppe ud i vandet i dag. Det var dog ikke så sjovt når bølgerne kom for højt eller hurtigt :)


Vi stoppede i Jerup på vej hjem for at få lidt aftensmad, som endte med at blive en omgang bøfsandwich! Utroligt at jeg engang for omkring 3 år siden aldrig havde smagt sådan en :)

 Kenzo var en smule misundelig mens vi spiste :)
Da vi kom hjem fik jeg plantet lidt af de blomster, som vi købte igår. Resten må vente med at blive plantet til imorgen. Nu er jeg nemlig smuttet i natbukserne og vil slappe af med en vaffelis, NCIS og Bones :) Og ikke mindst nyde synet af vores bette vovse, som er faldet helt om på gulvet af træthed <3
Sommerfuglelavendel som er plantet i krukker i vores forhave.

Kr. 10 pr. stk i Plantorama.

3 kommentarer:

Kristine L. Hansen (CookieCrumble) sagde ...

Hold op nogle dejlige billeder :) Hvor har i dog hygget og sikke Kenzo får rendt krudt af sig ;) Dejligt.

Malene sagde ...

Ja, det er ikke den bedste kvalitet, men det er skønt at kunne se tilbage på en dejlig dag - og ikke mindst vise dem frem :)
Det er skønt når vovserne brænder krudt af - så er der ro til imorgen :))

Pille sagde ...

Åh puha, jeg får det helt skidt af det billede emd bøfsandwich *Gg* Det har bare aldrig været mig. Har arbejdet flere år i grillbar, og forstod aldrig folk ville købe det, haha.. Ellers nogle skønne billeder, og det var da godt nok billigt for de lavendler..