lørdag den 31. december 2011

Nytåret 2011!

31.12.11 er dagen hvor vi siger farvel og goddag! Dagen har aldrig sagt mig det vilde (alle de høje forventninger folk har til aftenen og så al det fyrværkeri!)

Og i år bliver aftenen da også fejret helt anderledes end jeg har fejret den før. Jeg skal nemlig kun være i selskab med ham her


Søren har vagt i Frederikshavn hele weekenden og dermed er han heller ikke hjemme i aften. Sådan er det at bo sammen med en sømand og det prøver vi bare at få det bedste ud af istedet for at se på det negative!

Jeg havde fået en del tilbud om at komme med til fester og ikke mindst også bare komme forbi og spise. Men jeg må indrømme at jeg har bare mest lyst til at være alene og være i mit eget hjem. Jeg er pt. på Prednisolon og Imurel og jeg må indse at jeg allerede nu har en del bivirkninger ved det. Jeg føler slet ikke jeg er mig selv, sover næsten ikke og har svært ved at være sammen med alt for mange!
Og så valgte jeg ikke mindst også at være hjemme ved bettemanden når bragene virkelig går igang, så han ikke skal være utryg!
Så jeg skal bare hygge på sofaen i de bløde bukser og se en masse film eller serier. Det er alt efter hvad humøret lige er til :)
Dog har jeg travet en laaaaaaang tur på 1 time med bettemanden her i formiddags for at han kunne være rigtig træt her til i aften - og det ser ud til at virke. Han bobler ihvertfald lystigt i sin kurv :)


Menuen er dog lidt anderledes end den normalt ville have været på en aften hvor Søren er på vagt (hvor den jo normalt står på rester fra fryseren eller rugbrødsmadder) :)
Jeg vil lave lidt ala det Sabina lavede forleden med en god salat til, bagekartofler og et flutes fra fryseren. Og så er der Daimis til dessert :)

Jeg glæder mig til at læse om alle jeres planer og ikke mindst se billeder af enten maden eller jeres outfits! :)

Må I have en dejlig nytårsaften og så glæder jeg mig til at dele blogland med jer i 2012!

4 kommentarer:

Trine sagde ...

Godt nytår søde! Og god bedring med dig, det er aldrig sjov at være på noget medicin der gør man ikke føler sig som sig selv.

Det lyder lækkert med maden og isen, man må jo forkæle sig selv lidt :)

Håber der kommer en masse godt i tv, så du rigtig kan hygge dig :)

Malene uden "R" sagde ...

Tak søde Trine. Aftenen var stille og rolig og lige som jeg kunne have ønsket det :)
Og der blev set en del film - Søren havde sørget for at der var et godt udvalg jeg kunne vælge imellem :)

Anne sagde ...

Jeg håber du havde et rigtig godt nytår, søde Malene! :)
Og som Trine skrev, så er der ikke noget som en omgang medicin og diverse bivirkninger til at sætte en dæmper for det hele - håber du har det bedre..
Men jeg synes nu at det lød som om, at dig og kenzo fik en dejlig aften med lækkert mad :)

Malene uden "R" sagde ...

Anne - Ja, det kan du tro. Vi (mig og Kenzo) sprang ind i det nye år fra sofaen kl. 12 og så lå vi under dynen halv 1 :))
Bivirkningerne er ikke blevet mindre - tværtimod. Men nu er diverse julefrokoster og fester heldigvis ovre :)