lørdag den 3. december 2011

Så starter det!

Lige et hurtigt kig
Jeg er nemlig gået igang med at lave god mad til mavsen på min nye kogeplade! Skøn optur at køkkenet snart er klart til at blive brugt :) Og ikke mindst at vi ikke skal hjem til familie for at spise, når vi er blevet trætte af rugbrødsmadder flere dage i træk! :)

Der kommer MEGET mere her en af dagene. Og selvfølgelig billeder :)

6 kommentarer:

Kristine L. Hansen (CookieCrumble) sagde ...

JUBIIII!! :D og tillykke ;) Haha. Skønt skønt skønt!!

Malene uden "R" sagde ...

Tror aldrig jeg har været så glad for at få spaghetti og kødsovs :) Heh.
Og tak :)

Trine sagde ...

Årh kan godt forstå du er glad for at få køkkenet tilbage, jeg var også blevet tosset af det!

God weekend :D

Anne sagde ...

Åh hvor må det være en lettelse at få et køkken igen! Kan slet ikke forestille mig ikke og have et køkken i så lang tid! :)

God weekend, Malene :)

LaTascha sagde ...

Århhh jeg ved bestemt noget om hvordan det er at være køkkenløs, så rigtig hjertlig tillykke og glædelig 2. søndag i advent:-)

Mange hilsner fra

Anne.

Malene uden "R" sagde ...

Trine - jeg har også haft det så mærkeligt indeni her mens jeg ikke har haft køkken. Der har hverken været lyst til at blogge eller heller ikke tid til det. Men det håber jeg ændrer sig nu! :)

Anne - Man lærer heldigvis at klare sig uden, men er nu også MEGET glad for at have fået køkken igen. Og ikke mindst et lækkert, moderne et :)

Anne - Heh ja, det er godt der også er andre som har forståelse for det (kæresten har ikke haft den største) :) Køkkenet er bare så vigtig en del i et hus!